joi, 4 august 2011

Need of change


    As vrea sa scriu, insa cuvintele stau inclestate intr-o incapatanare absurda si greoaie.
Vreau sa-mi revendic o identitate pierduta dar nu mai stiu cine sunt , ce sunt, unde ma indrept , ce-mi place sa fac, la ce sunt bun.
O ambiguitate obscura ma invaluie cu voalul ei greoi si tot ce simt e ca-mi vine sa tip, sa ma revolt..sa-mi vars toata irascibilitatea, toata energia negativa acumulata.
Vreau sa sterg cu buretele tot ce ma determina sa nu mai fiu om..tot ce ma transforma tacit intr-un trol had al societatii noastre ,al acestei jungle imbibate cu trivialitate si prefacatorie.
          De ce sa joci rolul unui neputincios cand macar o data ai putea incalca scenariul si sa devii eroul? sa fii tu personajul principal al propriei piese de teatru?
Sa-ti iei o data pentru totdeauna haturile in mana ta tremuranda si sa constientizezi ca esti mai puternic decat iti imaginezi.
In fiecare din noi zace suficienta putere,frumusete si talent incat sa ne cream propriul univers ,pana ce cel mai mic amanunt.Totul e sa-ti doresti din suflet si sa ai visuri cat mai marete.Macar atat e moca in viata asta-sa visezi!
          Viata e prea scurta pentru a tine suparari.Iarta si pleaca mai departe .Si nu uita sa te bucuri de chestiile marunte care-ti condimenteaza existenta, de suflete care-ti sunt destinate sa te sprijine si de norocul de a simti iubirea prin totii porii tai fizici si spirituali.
         Esti mai norocos decat iti poti imagina,mai frumos decat vezi,mai destept decat crezi,esti unic in universul acesta si esti suma poate a mii de vieti care te au perfectionat, nu pentru a te subestima ci pentru ca probabil esti din ce in ce mai aproape de ceea ce ar trebui sa devii.
Zambeste ! Nu-i usor sa nu-ti gasesti locul .Aduna-ti fortele si porneste-ti drumul.Nu-ti garanteaza nimeni scurtatura dar macar nu mai mergi dupa turma si nu mai stai asteptand in van indicatorul fals spre fericirea ta.
Iar fericirea ta se va concretiza si va prinde forma alturi de acea persoana care nu va inceta nici macar o secunda sa creada in acel TU existent dincolo de invelisul teluric.

Un comentariu:

Delia Mezdrea spunea...

frumos Marina si real.Bravo!